izdelava-oblikovanje-tiskanje-reklamnih-letakov-zlozenk-prospektov-katalogov.jpg

Bi radi povečali prodajo vaših izdelkov ali storitev s celovito informacijo o vaši ponudbi?
Bi radi postavili vaše podjetje pred konkurenco?
Ali želite, da kupci izberejo vaš izdelek ali storitev pred konkurenčnim?

To lahko storite z letaki in zloženkami, ki so odlično predstavitveno in prodajno orodje in prinašajo strankam ali potencialnim kupcem vse osnovne informacije o vaših izdelkih ali storitvah.

V Tiskarni Koštomaj vam nudimo oblikovanje letakov ali zloženk, pomoč pri pripravi vsebine ter kvaliteten in hiter tisk letakov na kakovostne materiale po ugodnih cenah.

 

Prospekti in katalogi so učinkovita promocijska in prodajna sredstva

Za podrobnejše informacije o vaših storitvah ali izdelkih vam priporočamo izdelavo prospektov ali katalogov, prav tako odličnih prodajnih orodij. Le-ti imajo v primerjavi z letaki, zloženkami ali plakati več vsebine oz. informacij.

Na vašo željo pri izdelavi reklamnih letakov, zloženk, prospektov in katalogov upoštevamo tudi dejavnike kot so: pošiljanje po pošti, vlaganje v mape ali registratorje (omega sponke Ω), prilaganje k obstoječim produktom.
Seveda nam pri izpolnjevanju obrazca za povpraševanje in naročilu omenite tovrstne zahteve.

 

Oblikovanje in tiskanje letakov za promocijo, pospeševanje prodaje ter direktna pošta

izdelava-oblikovanje-tiskanje-reklamnih-letakov-zlozenk-prospektov-katalogovSte vedeli, da obstaja visoka stopnja korelacije med intenzivno promocijo in dejstvom, da se ljudje v večji meri odločajo za promovirane izdelke? Menijo, da je to dobra priložnost za nakup – ne glede na ceno ali ponujeno višino popusta.

Reklamni letaki, zloženke, prospekti in katalogi dokazano izboljšajo učinkovitost nakupa porabnikov, hkrati pa zmanjšajo stroške iskanja in odločanja ter kupcem olajšajo iskanje želenega izdelka.

Ste vedeli, da intenzivna promocijska dejavnost v obliki akcij, popustov in promocijskih materialov dokazano zmanjšuje porabnikovo zvestobo določeni blagovni znamki in povečuje prodajo promoviranih izdelkov? Zakaj ne bi povečali odzivnost strank in prodajo tako, da v promocijske materiale kot so letaki ali brošure vključite tudi motiv za hitrejši nakup – popust, dodatno ugodnost ali akcijsko ponudbo.

Zaupajte nam svoje zahteve, želje in potrebe glede izdelave reklamnih letakov, zloženk, prospektov ali katalogov v obrazcu za povpraševanje, ali po telefonu na številki 03 54 52 526.