Tudi z izsekom za vizitko, mehanizmom za vpenjanje listov ali elastiko.

Po naročilu vam izdelamo poslovne ali promocijske mape. Lahko izbirate med različnimi dimenzijami map, z dodelavo v mat ali sijaj plastifikaciji, z dimenzijo in grafično podobo po želji.

Tiskanje in izdelava map - tudi takšnih z elastiko ali mehanizmom za vpenjanje.Lepe, kvalitetne in uporabne poslovne mape, vam lahko služijo v poslovne namene ali kot promocijski element vašega podjetja. Pri nas vam izdelamo kakovostne poslovne mape, različnih oblik in velikosti, ki jih boste z veseljem uporabljali, z njimi obiskovali poslovne dogodke ali pa jih uporabljali v promocijske namene.

V naši tiskarni vam je na voljo tisk map različnih standardnih oblik. Izdelamo tudi mape z obliko po vaših željah. Lahko izbirate med mapami z vložnim kotom, izrezom za vizitko ali le preprosto mapo, kamor vložite pomembne papirje. Lahko vam izdelamo tudi mape z mehanizmom za vpenjanje listov ali elastiko.

Pri lažji odločitvi za izdelavo map v naši tiskarni vam bo v pomoč pestra izbira barv, oblik in dimenzij, po želji pa tudi tiskovine po naročilu. Dodano vrednost našim izdelkom predstavljajo tudi različne možnosti plemenitenja tiskovin, ki so vam na voljo za lepši izgled same poslovne ali promocijske mape. Poleg barvnega tiska map, vam lahko izdelamo mape z zlatotiskom ter slepim (izbočenim) tiskom.

Zaupajte nam svoje zahteve, želje in potrebe glede tiskanja in izdelave map v obrazcu za povpraševanje, ali po telefonu na številki 03 54 52 526.