Digitalni tiskŽelite natisniti manjšo količino tiskovin ali tiskovine za neposredno trženje oz. t.i. direktni marketing? Potem je digitalni tisk najprimernejša izbira za vas. Digitalni tisk je najhitrejši, najcenejši in kvaliteten način tiska manjših naklad hkrati pa predstavlja enega od naučinkovitejših sistemov za ciljanje obstoječih in potencialnih strank.

Ste vedeli, da 95% razlogov za nakup izvira iz podzavestnega odziva strank na različne vidike ponudbe? Dejstvo je, da ljudje kupujemo s čustvi, za utemeljevanje nakupa pa uporabljamo razum. Dosedanje analize so namreč pokazale, da tak pristop dokazano povečuje stopnjo odzivnosti strank, saj uporaba personalizacije glede na demografsko segmentacijo in uporaba aktivatorjev kot so npr. vključevanje naslovnika v prodajno sporočilo z direktnim odzivom  delujejo v prvi vrsti na podzavestno odločitev potencialnih kupcev za nakup.

Digitalni tisk je zato najboljša izbira za manjše količine in tiskovine za neposredno trženje, pri čemer je promocijski material personaliziran in naslovljen direktno na obstoječo ali potencialno stranko

Prednosti digitalnega tiska:

  • Digitalni tisk je bolj ekonomičen pri tisku manjših naklad
  • Kratki roki izdelave
  • Omogoča enostavno pripravo personaliziranih tiskovin oziroma tisk spremenljivk iz baz podatkov, kar je nepogrešljivo pri neposrednem trženju.
  • Digitalni tisk omogoča vmesne prilagoditve in spremembe pri majhnih stroških
  • Digitalni tisk omogoča tisk na različne materiale (različni papirji in kartoni, papirnate in PVC samolepilne nalepke, statične nalepke za na okno ...)

Velja omeniti, da je neposredno trženje oblika vzpostavljanja in grajenja trajnejšega odnosa s strankami, kjer je možen direkten in neposreden ter takojšnji odziv vaših potencialnih strank hkrati pa s posebej oblikovanimi ponudbami vam in vašim strankam omogoča doseganje dolgoročnega sodelovanja in vzajemnega zadovoljstva ter lojalnosti strank.

 

Ne oklevajte, izkoristite prednosti, ki vam jih ponuja digitalni tisk. Zaupajte nam svoje zahteve, želje in potrebe v obrazcu za povpraševanje, ali po telefonu na številki 03 54 52 526.