Uporabljate programe Saop (Seyfor) ali Vasco?
Pošiljate položnice po pošti? Potem nam zgolj naložite datoteko za izpis in za ostalo poskrbimo mi – vključno s predajo pošti v dostavo.

Jih delite osebno? Potem vam lahko to delo olajšamo in pohitrimo, saj lahko na sprednjo stran natisnemo podatke o skupini ter otroku:

Na zunanji strani je tako navedena skupina, po želji tudi ime otroka, vsaka prva položnica za posamezno skupino je vidno označena. Tako jih tajništvo enostavno razdeli učiteljem, slednji pa potem dalje.

Ste v dilemi, ali boste v prihodnje sami tiskali in kuvertirali račune z UPN QR, ali bi za samo 0,09 €/kos + DDV raje prepustili zanesljivemu zunanjemu izvajalcu? Če ste odgovorili pritrdilno, stopite v stik z nami in vaša odločitev bo lažja.

Navedena cena velja pri količini vsaj 300 kosov na posamezno izdelavo. Cena vključuje vse, razen poštnine do prejemnikov (le-ta gre na vašo pogodbo s Pošto Slovenije), ali dostavo na vaš naslov (5,00 € + DDV).

Imate več obračunov, ki posamično ne dosegajo 300 kosov, skupni seštevek pa? Če oddate v izdelavo vse na isti dan, se to šteje kot ena izdelava in tudi v tem primeru velja ta izredno ugodna ponudba.

Uporabljate kakšen drug program? Potem nam napišite kateri.

Zaupajte nam svoje zahteve, želje in potrebe glede tiskanja položnic v obrazcu za povpraševanje, ali po telefonu na številki 03 54 52 526.